×
Hjem Boligvelger/Prisliste Leilighetene Sharing is caring Miljøsertifisering Virtuell visning Nabolaget Dokumenter trinn 1 Dokumenter trinn 2 Bilder Ta kontakt
Registrer meg som interessent
Åpne meny

Spørsmål?
Ta kontakt med en av våre meglere:
Kari Berland
Avdelingsleder
Eiendomsmegler MNEF, nybygg


M: 41 07 30 38
E: Kari.Berland@em1sr.no


Christoffer Nordvik
Eiendomsmegler


M: 90 78 69 96
E: christoffer.nordvik@em1sr.noForbehold
Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av bebyggelse, leilighetene eller fellesområder i detalj. Konferer megler ved eventuelle spørsmål.

Det vises til “Megleropplysninger med prisliste” for komplett salgsinformasjon og kjøp av leilighet i Liaparken borettslag.En trygg handelBOB har mer en 75 års erfaring med byutvikling i Bergen, fra Landås, Fyllingsdalen, Damsgårdssundet og Åsane.

I alle disse årene har vi bistått kundene våre for å gi dem en enklere hverdag.

Kjøper du ny bolig hos BOB er det godt å vite at vi er der, også etter at du har flyttet inn.

BOB ivaretar rollen som forretningsfører, dvs. vi fører regnskap, krever inn fellesutgifter, og bistår i forbindelse med generalforsamlinger etc.

I tillegg tilbyr BOB vaktmestertjenester som kan stå for plenklipping, snømåking og andre oppgaver som sameiet ønsker bistand til.

Du skal være trygg på at BOB ivaretar sameiet og borettslaget ditt på best måte, slik at du kan bruke tiden din på det du ønsker!