×
Hjem Boligvelger/Prisliste Gunstig finansiering Leilighetene Sharing is caring Miljøsertifisering Virtuell visning Nabolaget Spørsmål & svar Dokumenter Bilder Ta kontakt
Åpne meny
Book en boligprat

Sharing is caring
Gode naboer deler
på godeneDu har gjerne hørt om delingsøkonomi. I Liaparken lanserer vi vår egen variant “Sharing is caring”. Del både små og store ting sammen med naboer, familie og venner. Det vil det bli et rikt utvalg av felles goder, varer og tjenester – som alle kan dele, bruke eller leie etter eget ønske og behov. Sharing is caring bidrar til et godt, grønt og sosialt naboskap.

Med egen app som utvikles for prosjektet kan du enkelt booke de ulike fellesfordelene, enten det måtte være bonusleilighet, verksted eller elsykkel – bare for å nevne noe. Ønsket periode og leie betales rett i appen. Her tenker vi en symbolsk sum for å dekke slitasje og forsikring. På denne måten trengs det ikke 127 skrumaskiner, elsykler, ekstra soverom eller biler.

Er du som oss, tilhenger av delingsøkonomi – er dette en perfekt mulighet for deg.
Her er noe for alle – uansett hvor du er i livet!Noen av fellesfordelene:

 • To bonusleiligheter med stue, kjøkken, bad og soverom.
 • Flott selskapslokale med stort kjøkken og terrasse.
 • Velutstyrt treningsrom.
 • Verksted.
 • Hobbyrom.
 • Matkasserom.
 • To kajakker, to el-sykler, to el-sparkesykler.


 • Lån en kajakk en vakker solskinnsdag
  Verksted
  Tusle ned på trimrommet
  før arbeidsdagen starter.
  Elsykkel
  Hobbyrom
  Book fellesfordelene via egen app som utvikles for prosjektet
  Bestill varer fra nærbutikken og få dem levert i matkasserommet ved inngangspartiet.
  Elsparkesykkel

  Bonusleiligheter
  Gi gjestene dine hotellfølelsen  Får du besøk til helgen, men har ikke nok sengeplasser til gjestene dine? Null problem, bare book en av de to bonusleilighetene! Gi gjestene dine den digge hotellfølelsen ved å tilby dem et hyggelig, trygt og helt privat sted å overnatte. En bonusleilighet er på ca. 40 m² BRA og har egen inngang, 1 soverom med dobbeltseng, sovesofa i stue, minijøkken og bad – nesten som et hotellrom.

  Dersom borettslaget ønsker det kan du enkelt bestille fullt kjøleskap til gjestene kommer, eller utvask av bonusleiligheten når de har dratt.

  Med to bonusleiligheter til disposisjon i prosjektet trenger du ikke kjøpe større leilighet enn du egentlig trenger, med tanke på antall soverom.


  Plantegning av bonusleilighet B1204.  Rom for hygge
  Stort fellesrom med kjøkken
  og terrasse  I Liaparken vil det tilbys et stort fellesrom på ca. 80 m² som kan reserveres enten du skal feire bursdag eller ha stort familiebesøk. Lokalet skal i hovedsak benyttes til fellesaktiviteter for alle beboerene i Liaparken, hvor dere kan ha aktiviteter sammen. Lokalet har stort kjøkken og gir rom for både felles middager og juleverksted. Med eget matkasserom ved inngangspartiet kan mat og drikke enkelt bestilles og leveres trygt ved større begivenheter, temakvelder, kurs eller samlinger. Her er det rom for hygge både for store og små. Med en raus terrasse utenfor, delvis skjermet av pergola kan man lett flytte de ulike sammenkomstene utendørs på flotte solskinnsdager.

  Din stemme
  betyr noe  Når du kjøper bolig i Liaparken kan du være med å si din mening angående hva borettslaget skal satse på av fellesfordeler. Liaparken er ekstraordinær når det gjelder delingsøkonomi. Her er det nemlig mulighet for en delingsøkonomi bestemt av beboerene selv. Det vil bli opprettet en spørreundersøkelse hvor alle kan stemme på hva de ønsker av fellesgoder i god tid før innflytting. Det vil også bli arrangert møter i fellesskap, kurs og husregler før man flytter inn. De ulike kursene i regi av BOB kan være alt fra plantekurs til matlaging.

  Vil du ha en utvask av leiligheten din? Eller kanskje noen som vasker for deg på det jevne? Vask av bilen? Tur med hunden? Noen å snakke med? Delta på kurs om emner du ønsker å lære om i samlingsrommet? Vi ordner det for deg!

  I Liaparken er vi oppatt av alle skal bli hørt, og din stemme er avgjørende for hvordan fellesskapet vil bli i fremover i Liaparken.

  Klart vi kan
  fikse det!


  Hvem gjør delingsøkonomien enkel?

  Noen må sørge for at dørlåsen til hovedinngangen vedlikeholdes, plener klippes, lekeplassen er i orden, leiligheten din blir vasket og filteret i ventilasjonsanlegget blir byttet.

  BOB har gjort dette i over 75 år med gode resultater og referanser, og dette skal vi bli enda bedre på. BOB har utviklet en egen app med hundredevis av tjenester, som utvides hele tiden, enten direkte eller via våre samarbeidspartnere, som alle har dine behov i fokus.  Aleksander Lenning
  Eiendomsmegler/Partner
  E: Aleksander.lenning@aktiv.no
  M: 91 65 04 95


  Lena Leikvoll
  Daglig Leder/Eiendomsmegler
  E: lena.leikvoll@aktiv.no
  M: 48 08 13 61